Hogy milyen volt a közgyűlés? (+ videó)

Ha valaki megfogalmazta magában a címben feltett kérdést, vagy ha még nem, de kíváncsi rá, nos akkor ajánljuk megnézésre az alábbi rövid videónkat. Meg mindenki másnak is!

Mint ahogy arról már tegnap beszámoltunk, március 2-án tartotta közgyűlését a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség, ahol meghallgatták a Szövetség tavalyi működéséről szóló beszámolókat, majd a következő 5 évre megválasztották vezetőiket, tisztségviselőiket.
A rendezvényt online is közvetítettük amit itt újra meg tudnak nézni, de készítettünk egy rövid összefoglaló videót is. Íme!

Az eseményen készült fotókat itt lehet megnézni: https://pmpsz.hu/tovabbi-5-evig-dr-bilisics-peter-vezeti-a-pest-varmegyei-polgaroroket-fotok-video/


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel