Időben érkezett a polgárőr segítség

Október 14-én este nyolc óra után kapott bejelentést a Piliscsabai Polgárőr Egyesület, miszerint a faluban élő egyik idős, egyedülálló néni nem vitte be a házába a napi ebédjét, még mindig a kapun lóg, ahol délelőtt hagyta az ételkiszállító. Bár a házban ég a villany, de csengetésre kopogásra nem reagál, és a szomszédok is aggódnak érte.

Simon Gyula Győző, a polgárőr egyesület elnöke és társai azonnal a helyszínre mentek, közben értesítették a körzeti megbízottat az esetről. Mivel a 84 éves hölgy a polgárőrök kopogására, szólongatására sem reagált, rendőri felkérésre behatoltak a házba. Mint bebizonyosodott ez jó döntésnek bizonyult, ugyanis az idős asszonyt a földön fekve, magatehetetlenül találták meg.

Szerencsére eszméleténél volt, így felültettük és megitattuk őt – mondja Simon Gyula Győző, aki elmondta azt is, hogy az idős hölgy már órák óta ott feküdtetett a padlón. – A történtekről értesítettük a mentőket is, akik helyszíni ellátást követően megfigyelésre kórházba szállították a bajbajutottat. Az ingatlant lezártuk és figyelünk annak védelmére.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel