Itt az újabb közös lovas rendezvény

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség és a Magyar Lovas Szabadidősport Szövetség együttműködése mérföldkő a lovas sportok és hagyományok ápolásában, mellyel a lovas polgárőrök között új közösség is formálódik.

Oskó Tamás, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség lovas koordinátora szerint a két szervezet közötti együttműködés célja, hogy a lovak, mint egyenrangú partnerek jelenjenek meg a sport és a polgárőr szolgálatok terén, mely elősegíti a kulturális örökség megőrzését és a erősíti a közösségi összetartozást.

Az együttműködés során a versenyrendezvény sorozatának első megjelenési állomása a Dél-Pest vármegyei Jászkarajenőben található Mini Major lovarda, amely tökéletes háttérrel szolgál e célok eléréséhez. A Mini Major lovarda egyedi megközelítése, amely a lovak iránti tiszteleten, az oktatás minőségén és a lovas sportok sokszínűségén alapul, kiemelkedő lehetőséget kínál a gyakorló és tanulni vágyó lovasok számára. A lovarda a rendezvényeivel arra törekszik, hogy bemutassa értékeit és elkötelezettségét a lovas kultúra, illetve a hozzá tartozó hagyományok iránt. Az összefogás és az első versenyrendezvény így nemcsak a lovasokat és a Pest Vármegyei Polgárőröket, hanem a szélesebb közönséget is megszólítja, kiemelve a modern társadalmunkban a lovas sportok és a hagyományőrzés fontosságát.

Az április 20-ára meghirdetett lovas rendezvény részletei ide kattintva olvasható: https://fb.me/e/yZfAQoHui


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel