Ittas vezető okozott balesetet Budakeszi határában

Az ittas járművezető elvesztette az uralmát az autója felett, aminek következtében balesetet szenvedett, ráadásul meg is sérült.

A vízcsapból is az folyik, hogy ittasan nem üljön senki volán mögé, mert tompulnak a reflexek és a megítélőkészség. Hiába a folyamatos tájékoztatás, még mindig vannak olyanok, akik azt hiszik, a kémia rájuk nem vonatkozik.

Március 11-én nem sokkal sötétedés után baleset történt a Budakeszit Telkivel összekötő úton. Egy személyautó az út menti árokba borult. A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség polgárőrei a riasztást követően azonnal a helyszínre siettek, akik azt látták, hogy a gépkocsivezető személy feltehetően ittas állapotban van, viselkedése agresszív. A járművezetőt a Mentőszolgálat bajtársai a rendőrök segítségével kórházba szállították, miközben a sérült jármű áramtalanítását illetve a forgalom irányítását a Budakeszi Városi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Egyesület kollégái végezték el egészen a helyszíni szemle végéig.


A sofőr ellen a Rendőrség eljárást indított.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel