Jobb lett volna szabályosan közlekedni

Az egyik hollywoodi sikerfilmben mondták: A bűn nem kifizetődő. Eszébe juthatott volna ez annak a két férfinak is, akik a szabálytalan motorozás miatt buktak meg. De, ott volt a „volna”.  

December elsején a Cegléd II. Polgárőr egyesület járőrszolgálata késő este az egyik külterületi dűlőnél arra lettek figyelmesek, hogy egy segédmotorkerékpár halad előttük, melyen két személy ül. Az esetet észlelve telefonon értesítették a Rendőrség gépkocsizó járőrét aki közölték, hogy kövessék a motorost de mennek ők is, mert a közelben vannak. A motoros közben egy háznál megáll. A közben odaérkező rendőrjárőr igazoltatta a két személyt és akkor derült ki, hogy a motorkerékpár vezetőjét körözik. Így a személyt a rendőrök ott a helyszínen azonnal elfogták és a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel