Jobb lett volna szabályosan közlekedni

Az egyik hollywoodi sikerfilmben mondták: A bűn nem kifizetődő. Eszébe juthatott volna ez annak a két férfinak is, akik a szabálytalan motorozás miatt buktak meg. De, ott volt a „volna”.  

December elsején a Cegléd II. Polgárőr egyesület járőrszolgálata késő este az egyik külterületi dűlőnél arra lettek figyelmesek, hogy egy segédmotorkerékpár halad előttük, melyen két személy ül. Az esetet észlelve telefonon értesítették a Rendőrség gépkocsizó járőrét aki közölték, hogy kövessék a motorost de mennek ők is, mert a közelben vannak. A motoros közben egy háznál megáll. A közben odaérkező rendőrjárőr igazoltatta a két személyt és akkor derült ki, hogy a motorkerékpár vezetőjét körözik. Így a személyt a rendőrök ott a helyszínen azonnal elfogták és a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel