Kalamajkát okozott az önkéntes távozás

Önkényesen távozott minap egy idős férfi a Szent János Kórházból, de arra nem gondolt, hogy ezzel milyen bonyodalmat okoz.

Január 13-án késő este a Hegyőrség Törökbálint Polgárőr Egyesület polgárőre az Érdi Rendőrkapitányság Törökbálinti Rendőrőrsének körzeti megbízottjával látott el közös szolgálatot, amikor azt a feladatot kapták, hogy menjenek el Érden M. János 83 éves férfi lakcímére és nézzék meg ott tartózkodik-e. A férfival szemben ugyanis körözést adtak ki, mert a budapesti Szent János Kórház Traumatológia Osztályáról a nélkül távozott, hogy orvossal konzultált vagy szakvéleményt kapott volna. A kórházból való eltűnése miatt az ügyeletes orvos bejelentése alapján rendeltek el a Rendőrség a körözést.

A rendőr-polgárőr járőrpár 22 óra után nem sokkal elment a megadott címre, ahol az idős ember a többszöri felszólítás után nyitott ajtót. A férfi a járőröknek elmondta, hogy aznap délelőtt otthonában elesett, fejét beütötte (mely fejsérülés jól látható volt még este is) és emiatt vitte be őt a Mentőszolgálat a Szent János Kórház Traumatológia osztályára. Miután ellátták, úgy gondolta, hogy nem marad bent megfigyelésre és eltávozott.

A járőrpár az idős férfi érdekében újra mentőt hívott, akik további vizsgálatok és a fejsérülés ellátása érdekében a sérültet újra a Szent János Kórház Traumatológiai Osztályára szállították.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel