Kárpátia koncertet biztosítottak

Június 9-11 között tartották Pátyon a környék legnagyobb múltra visszatekintő ingyenes fesztiválját, mely során a többnapos rendezvényen mindegyik napra jutott a zenéből. Így volt ez pénteken este is, amikor a Pincehegy-színpadon a Kárpátia zenekar lépett fel.

Dr. Bilisics Péter a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnökének előzetes koordinálása mellett felkészültek a környező polgárőr egyesületek, hogy a helyi polgárőröket, kora estétől hajnalig, feladataik ellátásában segítsék. A közös összefogás során három település tizenhét polgárőre közreműködött a rendezvényen.

Egyedül gyengék, közösen erősek vagyunk – mondta a megyei elnök, egyben megköszönte Király Miklósnak a Pátyi Bűnmegelőzési és Közrendvédelmi Polgárőr Egyesület elnökének, Udvari Szabolcs járási koordinátornak a Hegyőrség Törökbálint Egyesület elnökének, Farkas Dániel Gábor járási koordinátornak a Budakeszi Városi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Egyesület elnökének és az érintett egyesületek polgárőreinek a példás helytállást. Emellett emlékeztette a csapattagokat, hogy jövő héten Budakeszin is számít a többnapos rendezvény ideje alatt a hathatós segítségükre.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel