Kerékpárost gázoltak Ceglédbercelen

Baleset történt szeptember 25-én délelőtt Ceglédbercelen, egy gépkocsi elgázolt egy kerékpárost. Elsőként egy polgárőr nyújtott segítséget.

Ceglédbercel belterületén a 4-es számú főúton az egyik gyalogátkelőhelynél eddig tisztázatlan okból egy gépkocsi elütött egy kerékpárost. Az éppen arra járó polgárőr rögtön látta, hogy nagy a baj, a biciklis fej- és végtagsérülésekkel feküdt a földön.  

A polgárőr azonnal stabil helyzetbe helyezte és elsősegélyben részesítette a sérültet, mentőt illetve rendőrt kért a helyszínre. Ezután a polgárőr társait is értesítette, hogy siessenek a balesethez és a hatóságok érkezéséig segítsenek a forgalomirányításban, helyszínbiztosításában.

A mentők hamar megérkeztek és a kerékpározó idős nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.


 • Polgárőrök is segítették a kulturális gálát
  Idén is megtartotta az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége a Regionális Kulturális Gáláját.
 • Biztonságban lezajlott Abonyban a szalagavató
  November utolsó szombatján rendezték meg Abonyban a Kinizsi Pál Gimnázium szalagavató ünnepségét, melyet a hagyományoknak megfelelően idén is a helyi polgárőrök biztosítottak.
 • Ünnepeltek a polgárőrök Dunakeszin
  Polgárőr Napot szervezett 25-én a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesület, ahol kötetlen módon tudták megünnepelni amit ebben az évben elértek.
 • Még mindig nem késő felkészülni
  Vannak, akik még mindig nem vették tudomásul, hogy november vége van, vagyis másképp kell vezetni, mint nyáron. Aztán ha megcsúszik az autó a nedves, faleveles úton, még ők vannak meglepve. Ki érti ezt?
 • Még időben jött a segítség
  Öngyilkos akart lenni egy férfi november 21-én Albertirsán, de szerencsére egy polgárőr még idejében meg tudta azt akadályozni.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas migráció motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés évforduló újlengyel