Kiemelkedő fiatal sportoló is van az aktivistáink közt

Ifjúsági válogatott sportoló is a támogatja munkájával a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetséget.

Hermann Ákos, mint a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség aktív segítője már évek óta elkötelezetten dolgozik a közösségért, a természetvédelemért, a külterületek, a bűnmegelőzésért. Számos polgárőr rendezvényen végzett már meghatározó szerepet, és máig szervez, koordinál, valamint természetvédelmi bejárásokat népszerűsít. 

Polgárőri szerepvállalása mellett Ákos a sportban képzeli a jövőjét. A kézilabda kapusként már több neves rangadó és utánpótlás-válogatott játékosa volt. Jelenleg a DEAC és a kézilabda ifjúsági válogatott csapatának nagyreményű kapusa.

Hiszünk benne, hogy sportban oly’ fontos alázat és kitartás példaképpé teszi őt a fiatalabb korosztályban, és tovább tudja adni a közösségi szolgálat fontosságát.

Ha számodra is fontos a helyi közösséged, csatlakozz, segíts a polgárőröknek! Érdekes területeink a kiberbiztonság, természetvédelem, bűnmegelőzés, rendezvénybiztosítás és még sok-sok más. További információkért írj az  info@pmpsz.hu címre.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel