Kiveti magából a föld, ami nem oda való

Érdekes, hogy majd’ nyolcvan évvel a II. Világháború eltelte óta még mindig találnak fel-fel bukkanó robbanószereket. Ez történt április 22-én Halászteleken is.  

Robbanószerkezetet találtak Halásztelken
Robbanószerkezetet találtak Halásztelken

Közterületi járőrszolgálat közben szóltak a halászteleki polgárőrnek, hogy egy traktoros tárcsázás közben kifordított a földből egy gránátot. A polgárőr azonnal a helyszínre sietett, és miután meggyőződött a bejelentés valódiságáról azonnal értesítette a Rendőrséget.

A közben kiérkező erősítéssel együtt körbekerítették a területet, illetve szolgálati gépkocsival lezárták az utat.

A Magyar Honvédség tűzszerészei a robbanószerkezetet elszállították.


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel