Kóborló ló kóborolt

Egy gazdájától elszökött és az autók mellett a közúton kóborló ló okozott kisebb galibát ma reggel Cegléd mellett, a 4-es főúton.

Reggel fél hét körül érkezett a lakossági bejelentés a ceglédberceli polgárőrökhöz, miszerint a 4-es számú főút 62. kilométerénél az úttesten szabadon sétál egy ló. Krecsák Attila polgárőr éppen munkahelyére tartott, így azonnal reagálni tudott, és a helyszín felé tartva már értesítette is helyi körzeti megbízott rendőrt.

A lovat szerencsére még épségben megtaláltuk, és miközben az autóforgalmat lelassítottuk az állatot egy útszéli fához kikötöttük. Szerencse volt az is, hogy ismerem a gazdáját, így telefonon tájékoztattam őt és kértem, hogy vigye el a paripát – meséli Krecsák Attila.

Sem anyagi sem személyi kár nem történt, a hátas váratlan kirándulása bonyodalmak nélkül ért véget.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel