Körözött autót találtak szilveszter éjjelén

A polgárőrök még az év utolsó napján is a lakosság biztonságát vigyázták.

Dunakeszin még szilveszter napján is figyelnek a lakosság biztonságára a polgárőrök. Ezt bizonyítja az is, hogy december 31-én délután 3 órától másnap hajnali 4 óráig láttak el járőr- és figyelőszolgálatot. Még rendszámfelismerő eszközt is használtak, melynek segítségével 246 járművet ellenőriztek. Így derült ki, hogy egy körözött rendszámú gépjárművet találtak a Rév utca – Kagyló utca sarkán.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság járőre a szükséges eljárást elindította – tudtuk meg Király-Pártos Jánostól, a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesület elnökétől.

(Fotó: illusztráció)

 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel