Körözött személyt fogtak Halásztelken

Kovács Gábor, a Halásztelki Polgárőr Egyesület tagja tájékoztatta a Pest Megyei Polgárőr Szövetség 24 órás szakmai ügyeletét, hogy a rendőr-polgárőr közös járőr polgárőre felismert egy körözött személyt, akit azután a rendőr előállított az illetékes kapitányságra.

Mint ismeretes, a Polgárőrség a magyar rendészeti és rendvédelmi szervezetek legnagyobb létszámú civil szervezete. A Pest megyei polgárőrök áldozatos munkája eddig is garantálta a hatékony működésünket, de a XXI. század lehetőségei még inkább segíthetnek minket abban, hogy munkánkat hatékonyabban és precízebben végezzük. A Pest Megyei Polgárőr Szövetség a folyamatos fejlődés, megújulás, a lendület és a hatékonyság fejlesztése jegyében működik és nyitott mindenre, ami munkánkat segíti, az itt élők biztonságát növeli.

Olvassa el ezt is:

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel