Köszönet a Katasztrófavédelemtől

A Pest vármegyei polgárőrök szoros kapcsolatban állnak a Katasztrófavédelemmel. Önkéntes tűzoltóink napi szinten dolgoznak össze a hivatásos tűzoltókkal, hogy ha kell késlekedés nélkül tudjanak részt venni a mentési munkálatokban.

Május 24-én tűz keletkezett a ceglédi hulladéklerakó udvarban, ahova komoly erőkkel vonult ki a katasztrófavédelem. munkájukat ott is segítették az önkéntes tűzoltó polgárőrök. Ezt a munkát köszönte meg a katasztrófavédelem egyik vezetője, melyet itt közlünk:

2023. május 24-én a ceglédi Hulladéklerakó Udvaron tűz ütött ki. Az elhúzódó munkálatok május 27-én fejeződtek be. A tűz keletkezésének éjszakáján a helyszínen 22 tűzoltó egység vett rész a tűzoltásban.

A Tápiószőlősi Polgárőr Egyesület és a Ceglédberceli Polgárőr Egyesület tagjai az esemény tudomásukra jutását követően azonnal reagáltak, a mentésben résztvevő tűzoltók részére élelmiszer ellátmányt és védőitalt szállítottak.

Sokadik alkalommal fordult elő, hogy proaktív reagálásukkal a segítségkérésünket megelőzve számíthattunk rájuk, mind a műszaki mentések és tűzesetek felderítésében és felszámolásában történő közreműködésben, mind pedig a civil lakosságról, illetve közúti baleset során közúton rekedt állampolgárokról való gondoskodásban.

Szeretném megköszönni, a Ceglédi Hulladéklerakó Udvar területén a tűzoltásban résztvevő kollégák nevében az önkéntesek önzetlen felajánlását és tevékeny segítségüket!

Kollégái számára jó egészséget kívánunk!

Tisztelettel!

Huszár-Madarász Zsuzsanna


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel