Köszönet a tápiószőlősi polgárőröknek!

Köszönőlevelet kapott tegnap a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség a Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató És Gyermekjóléti Központól, melyben Szabóné Kökény Erzsébet intézményvezető írásban is elismerte a tápiószőlősi polgárőrök kiemelkedő munkáját.

A levelet alább betűhíven közöljük.

A Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ nevében szeretném kifejezni köszönetünket a PVMPSZ Tápiószőlősi tagegyesülete –Tápiószőlősi Polgárőr Egyesület – részére a család- és gyermekjóléti szolgálatunk irányában végzett lojalitásáért, munkájáért.

Tápiószőlős községben több személlyel áll szolgálatunk kapcsolatban, akik gondnokság alatt állnak. Ezen személyek jellemzően hátrányos helyzetűek illetve valamilyen formában korlátozott felnőtt emberek.

A Tápiószőlősi Polgárőr Egyesület megkeresésünkre számtalan alkalommal nyújtott segítséget, ha bármely a településen élő gondozott esetében felkerestük vezetőjüket. Ha kell, napi kapcsolatban vannak a helyi család- és gyermekjóléti szolgálat családsegítőjével vagy a gondnokokkal.

Szolgálatunk az elmúlt időszak alapján biztos abban, hogy, akkor is biztonságban tudja a helyi rászorulókat, ha a kirendelt gondnok nem tud azonnal a helyszínre sietni.

Köszönjük az önfeláldozó munkát, melynek ténye manapság bárminél többet ér.

Tápiószőlős, 2023.09.26.

Köszönettel:

Szabóné Kökény Erzsébet
Intézményvezető


 • Polgárőrök is segítették a kulturális gálát
  Idén is megtartotta az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége a Regionális Kulturális Gáláját.
 • Biztonságban lezajlott Abonyban a szalagavató
  November utolsó szombatján rendezték meg Abonyban a Kinizsi Pál Gimnázium szalagavató ünnepségét, melyet a hagyományoknak megfelelően idén is a helyi polgárőrök biztosítottak.
 • Ünnepeltek a polgárőrök Dunakeszin
  Polgárőr Napot szervezett 25-én a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesület, ahol kötetlen módon tudták megünnepelni amit ebben az évben elértek.
 • Még mindig nem késő felkészülni
  Vannak, akik még mindig nem vették tudomásul, hogy november vége van, vagyis másképp kell vezetni, mint nyáron. Aztán ha megcsúszik az autó a nedves, faleveles úton, még ők vannak meglepve. Ki érti ezt?
 • Még időben jött a segítség
  Öngyilkos akart lenni egy férfi november 21-én Albertirsán, de szerencsére egy polgárőr még idejében meg tudta azt akadályozni.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas migráció motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés évforduló újlengyel