Kupadöntőt biztosítottak a polgárőrök (+ fotók)

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóságának már évek óta van együttműködési megállapodása a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetséggel, melynek részeként a polgárőröket felkérhetik a futballmérkőzések biztonságos lebonyolításához szükséges feladatok ellátására. Ez történt legutóbb május 21-én Cegléden is, ahol két kupadöntő mérkőzést játszottak.

A felkérés után dr. Bilisics Péter bejárást tartott a helyszínen, elkészítette az egyedi biztonsági tervet, eligazítást tartott a biztosításban résztvevő harminc polgárőrnek. Biztosított nekik ételt és védőitalt is, hisz több órát állni a tűző napon nem egyszerű.

A polgárőrök a kupadöntő napján a kapuknál a beléptetést, a lelátókon a szurkolói rendet, a kispadoknál pedig a játékosok biztonságát figyelték.

A női Valkó KSK – Vácrátót KSE döntő tizenegyes párbaj után 4:3, a férfi Felsőpakony KSE – Gödöllő SK mérkőzés pedig 0:4 gólaránnyal ért véget.

A két mérkőzés és az azt követő ünnepélyes kupaátadás zökkenőmentesen, atrocitás nélkül, jó hangulatban zajlott le.

(Fotók: Lőwinger Zoltán)


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel