Kupadöntőt biztosítottak a polgárőrök (+ fotók)

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóságának már évek óta van együttműködési megállapodása a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetséggel, melynek részeként a polgárőröket felkérhetik a futballmérkőzések biztonságos lebonyolításához szükséges feladatok ellátására. Ez történt legutóbb május 21-én Cegléden is, ahol két kupadöntő mérkőzést játszottak.

A felkérés után dr. Bilisics Péter bejárást tartott a helyszínen, elkészítette az egyedi biztonsági tervet, eligazítást tartott a biztosításban résztvevő harminc polgárőrnek. Biztosított nekik ételt és védőitalt is, hisz több órát állni a tűző napon nem egyszerű.

A polgárőrök a kupadöntő napján a kapuknál a beléptetést, a lelátókon a szurkolói rendet, a kispadoknál pedig a játékosok biztonságát figyelték.

A női Valkó KSK – Vácrátót KSE döntő tizenegyes párbaj után 4:3, a férfi Felsőpakony KSE – Gödöllő SK mérkőzés pedig 0:4 gólaránnyal ért véget.

A két mérkőzés és az azt követő ünnepélyes kupaátadás zökkenőmentesen, atrocitás nélkül, jó hangulatban zajlott le.

(Fotók: Lőwinger Zoltán)


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel