Lángoltak a bálák, de nem véletlenül

Szalmabálák gyulladtak ki július 15-én Cegléden, a Török János Református Mezőgazdasági és Egészségügyi Technikum tangazdaságában. Az állatok etetésére, almozására szánt szalma mind elégett.

Az oltáshoz a hivatásos tűzoltók mellett a Cegléd-bedei polgárőrök is nagy létszámmal vonultak. Segítettek a tűzoltásban, az állatok és ingatlanok mentésében, megóvásában. Illetve az elkövető felkutatásában is, mert az nagyon hamar kiderült, hogy a bálák szándékos gyújtogatásnak estek áldozatul.  

Az iskola tájékoztatása szerint a több mint 100 egyedből álló juhnyáj, a 17 tehén és borja, lovak, kecskék takarmányát pusztította el a tűz, a gazdaság így nagyon nehéz helyzetbe került.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel