Lángoltak a bálák, de nem véletlenül

Szalmabálák gyulladtak ki július 15-én Cegléden, a Török János Református Mezőgazdasági és Egészségügyi Technikum tangazdaságában. Az állatok etetésére, almozására szánt szalma mind elégett.

Az oltáshoz a hivatásos tűzoltók mellett a Cegléd-bedei polgárőrök is nagy létszámmal vonultak. Segítettek a tűzoltásban, az állatok és ingatlanok mentésében, megóvásában. Illetve az elkövető felkutatásában is, mert az nagyon hamar kiderült, hogy a bálák szándékos gyújtogatásnak estek áldozatul.  

Az iskola tájékoztatása szerint a több mint 100 egyedből álló juhnyáj, a 17 tehén és borja, lovak, kecskék takarmányát pusztította el a tűz, a gazdaság így nagyon nehéz helyzetbe került.


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel