Lecsapott az eső Pest megyére

Pár nappal ezelőtt még a rekkenő hőség és az erdőtüzek adtak komoly munkát a polgárőröknek, szombaton és vasárnap meg a felhőszakadás és a villámárvizek miatt kellett rendkívüli szolgálatot adniuk.

Ahogy azt az Országos Meteorológiai Szolgálat előre jelezte, szombaton hazánkat is elérte egy jelentős csapadékkal járó hidegfront, ami miatt több Pest megyei településen is segítséget kellett adni az állampolgároknak. A hirtelen lezúduló eső miatt autókat kellett menteni a vízzel megtelt aluljárókból, szivattyúzni kellett lakóházak alagsorából, pincéjéből, forgalmat irányítani a közutakon keletkezett vízátfolyások sárfolyamok, törmelékfelhordások miatt.  

A polgárőrök a társszervekkel közösen országosan helytálnak az elemekkel vívott csatában, melyért nekik kijár a külön köszönet.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel