Letarolta a sorompót

Ceglédbercelen, a 4-es számú úton levő vasúti átjárónál vörös jelzést ad a fényjelző készülék, majd csukódnak a félsorompó rudak. Ez eddig mindennapos dolog, de május 4-én délben az éppen arra járó polgárőr arra lett figyelmes, hogy egy román rendszámú ponyvás kisteherautó behajt a vasúti átjáróba és letöri az egyik csapórudat.

A polgárőr ezt látva azonnal bekapcsolta a szolgálati gépkocsin a figyelmeztető jelzést, odahajtott, majd a letört rudat eltávolította a tehergépjármű kerekei alól és segített neki kijutni az átjáróból. Ezután értesítette rendőrséget, illetve a Ceglédbercel-cserői vasútállomást, majd polgárőr társával együtt a helyszínelés végéig segítették a forgalmat.

A rendőrség a gépkocsivezető ellen megindította a hivatalos eljárást.

Sajnálatos módon a kisteherautó fülkéjében egy fiatal hölgy és egy 4 év körüli kisgyermek is utazott, ám a sofőr még így is figyelmetlenül vezetett.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel