Már biztonságban van a szlovák nő

Még a múlt hónap végén értesültek a halászteleki polgárőrök arról, hogy egy nő napok óta az egyik helyi buszmegállóban és a helyi parkban tartózkodik huzamosabb ideje.

A polgárőrök április 30-án megtalálták a keresett személyt, majd mikor szóba elegyedtek vele kiderült, hogy zavart állapotban van, összefüggéstelenül beszél. Rögtön jelezték a történteket a rendőröknek, akik hamar megállapították, hogy az illető szlovák állampolgár. Kiderült az is, hogy gyógyszer hatása alatt van és a lábán több helyen is varrat látszik. Így a hölgyet a rendőrökkel közösen elkísérték az orvosi ügyeletre, ahonnan már mentő szállította kórházba.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel