Már biztonságban van a szlovák nő

Még a múlt hónap végén értesültek a halászteleki polgárőrök arról, hogy egy nő napok óta az egyik helyi buszmegállóban és a helyi parkban tartózkodik huzamosabb ideje.

A polgárőrök április 30-án megtalálták a keresett személyt, majd mikor szóba elegyedtek vele kiderült, hogy zavart állapotban van, összefüggéstelenül beszél. Rögtön jelezték a történteket a rendőröknek, akik hamar megállapították, hogy az illető szlovák állampolgár. Kiderült az is, hogy gyógyszer hatása alatt van és a lábán több helyen is varrat látszik. Így a hölgyet a rendőrökkel közösen elkísérték az orvosi ügyeletre, ahonnan már mentő szállította kórházba.


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel