Már készül az újabb arculati elem (+fotók)

Újabb fejezetéhez ért a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség arculat-megújulási folyamata.

Ahogy azt már olvasóink az elmúlt időszakban tapasztalhatták, folyamatosan változik, frissül a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség nyilvános megjelenése. Modernebb és praktikusabb lett/lesz a különböző szolgálatokat ellátó polgárőrök ruházata, több lett a tartalom a Facebook oldalunkon, folyamatosan bővül a Youtube csatornánkon levő videók, élő közvetítések száma, megújult és azóta is egyre több kicsinek tűnő, de a kényelmet és gyorsaságot szolgáló újításokkal működik a webfelületünk. Ilyen például a nemrégiben bevezetett hírlevél, amit most már a honlapon is elérhetővé teszünk vagy a programajánlók, vagy akár olyan apró dolgok, mint a hírek alatt már elérhető címkés keresés.

Kedden újabb lépést tettünk az image változtatása érdekében. Saját polgárőreink álltak modellt, hogy megmutassuk, az ifiktől a szépkorúakig minden korosztály képviseli magát a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetségben és hogy hűen szemléltessük a kerékpárral, lóháton vagy gépkocsival közterületi szolgálatot ellátó önkéntesek új, kényelmesebb, az adott feladat ellátásához jobban illő formaruháját. 

A fotózáson 2 ifjú, 3 felnőtt és 2 szépkorú polgárőr vett részt, akiknek ezúton is köszönjük a részvételt, az olykor egyáltalán nem kényelmes feladatellátást.

Az elkészült fényképekkel – reméljük – sokszor fognak majd találkozni. 😊 😊 

Íme néhány pillanatkép, amelyek a jó hangulatú fotózás közben készültek.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel