Marokkói férfit fogtak polgárőr segítséggel

A Pest vármegyei polgárőrök nem csak a határ mellett bizonyították, hogy részt vállalnak hazánk védelmében, de mint ahogy azt március 26-án bizonyították, a mélységi felderítésben is ki veszik részüket.

Vasárnap reggel éppen munkába tartott autójával az M0-s autóúton Lakihegy mellett a halászteleki polgárőr, amikor az út mellett sétálva egy gyanús férfira lett figyelmes. Félre állt majd odasétált hozzá. Próbált szóba elegyedni vele, de mivel az illető nem beszélt magyarul, így egyből értesítette a Rendőrséget. Akkor derült ki, hogy a férfi marokkói származású. Útlevele ugyan volt, de nem tudta hitelesen igazolni magyarországi tartózkodásának jogosságát és mint elmondta embercsempészek hozták idáig.

A rendőrök az illegálisan hazánkban tartózkodó személyt előállították.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel