Még időben segítettek

A polgárőr nem csak szolgálatban polgárőr. Akinek van empátiája, az nyitott szemmel jár. Így történt július 28-án Halászteleken is, amikor egy szolgálaton kívüli polgárőr egy járdán fekvő idős emberre lett figyelmes.

A polgárőr éppen boltba ment vásárolni, amikor egy idős nénit látott meg a járdán feküdni. Azonnal odasietett hozzá, hogy kell-e neki segítség. Az idős nő elmondta, hogy a nagy melegben rosszul lett, elesett és megütötte magát.

A polgárőr mentőt hívott a bajbajutott személyhez és azok kiérkezéséig végig ott maradt mellette. A mentők az idős embert kórházba szállították. 


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel