Meggondolatlanság volt az úttesten menni

Segítségnyújtásnak indult ám elfogás lett abból, hogy egy férfi az úttesten sétált.

Július 12-én 21 óra előtt pár perccel jelezték a Piliscsabai polgárőrségnek, hogy Piliscsabán a Fő úton egy ittas férfi nagy csomagot húzva maga után közlekedik az úttesten, amivel balesetveszélyes helyzetet teremt. A helyi polgárőrök azonnal a helyszínre indultak és közben értesítették a Pilisjászfalui polgárőröket is. Közel egy időben értek a férfihoz. A polgárőrök rögtön észrevették, hogy sérülés volt rajta, ezért mentőt és rendőrt hívtak. A kiérkező rendőrök igazoltatták az illetőt, így aztán hamar kiderült, hogy körözés alatt állt.

A férfit a mentők kórházba szállították, ahonnan az ellátása után a körözést elrendelő szervhez került.


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel