Megint idős embert kerestek Piliscsabán

Máskor is előfordult már, hogy a Piliscsabai Polgárőr Egyesület polgárőrei eltűnt embert, embereket kerestek. Október 10-én ismét ilyen feladatuk volt.

Hétfőn kora este kapták a bejelentést miszerint eltűnt egy néni az egyik helyi idősek otthonából és a gondozók nem tudnak róla semmit. Az értesítést követően négy polgárőr azonnal elkezdte az időskori demenciában szenvedő idős nő felkutatását. A helyismeretet kihasználva felállítottak egy tematikát, kijelölték a keresési területeket majd tematikusan elkezdték átfésülni a települést és annak környékét, miközben a körzeti megbízott a térfigyelő kamerafelvételeket ellenőrizte.

Az akció szerencsére sikeresnek bizonyult, a nénit 21 óra körüli időben, még a levegő rohamos lehűlése előtt, a ligeti templom közelében megtalálták. Az asszonyt sértetlenül visszaszállították az intézménybe.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel