Megmentették a fiatal férfit

Egy fiatal férfi életét mentették meg július 22-én Pilisszentivánon azok a solymári, illetve helyi polgárőrök, akik egy égő házból eszméletlen állapotban húzták ki a személyt.

2023. július 22-én este Pilisszentivánon tejesítettek rendezvénybiztosítási szolgálatot a solymáriakkal közösen a helyi polgárőrök, amikor értesítést kaptak, hogy a pilisszentiváni Jószerencsét lakótelepen ég egy lakás.

Az említett lépcsőházban a rendőrségtől az ott lakók evakuálását kapták feladatul a polgárőrök, akik, lakásról-lakásra jártak, mindenhova becsöngettek és az ott tartózkodókat az épület elhagyására kérték fel. A feladat végrehajtása közben megtudták, hogy a tűz által érintett lakásban személyek tartózkodhatnak. A jelenlevő rendőrrel közösen még a tűzoltók kiérkezése előtt behatoltak és a bent lévő fiatal férfit kihozták. 

A férfi eszméletlen állapotban találták meg. A polgárőrök biztosították a férfi légútjait és a mentők kiérkezéséig segítették az érintett személy légzését.

A mentőszolgálat munkatársai a 25 év körüli férfit stabilizálás után kórházba szállították, a közben megérkező tűzoltók a tüzet eloltották.

Az esetről a TV2 Tények műsora is beszámolt: https://tenyek.hu/video/eletveszelyesen-megegett-a-lakasaban


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel