Mit tegyünk az élelmiszer-hulladék csökkentése érdekében?

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke és teljes vezetősége hosszú évek óta fontosnak tartja, hogy készüljön egy, a nagy nyilvánosság számára is hozzáférhető tanulmány az élelmiszer-hulladék csökkentéséről, szakszerű kezeléséről.

Oskó Viktória a környezetvédelem, Oskó Zoltán pedig a hulladékgazdálkodás terén tevékenykednek, így van rálátásuk a témára. 17 hónap áldozatos munkájaként elkészítettek egy tanulmányt, amit a szerzők hozzájárulásával közzé teszünk és mellette mindenki figyelmébe ajánljuk.

A magam részéről – mondja dr. Bilisics Péter – úgy gondolom, hogy szerves egységet képez a környezet és természetvédelmi vonulattal, tehát akár beilleszthetőnek és kommunikálhatónak is tartom az anyagot.

A tanulmány a linkre kattintva érhető el:

https://www.dropbox.com/scl/fi/upw530xj4u884qfkcmxvk/lelmiszerhullad-k-cs-kkent-se-C-lkeresztben-a-Telep-l-sek.pdf?rlkey=ixxx8byftkbyf3x72d8itze98&dl=0


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel