Mit tegyünk az élelmiszer-hulladék csökkentése érdekében?

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke és teljes vezetősége hosszú évek óta fontosnak tartja, hogy készüljön egy, a nagy nyilvánosság számára is hozzáférhető tanulmány az élelmiszer-hulladék csökkentéséről, szakszerű kezeléséről.

Oskó Viktória a környezetvédelem, Oskó Zoltán pedig a hulladékgazdálkodás terén tevékenykednek, így van rálátásuk a témára. 17 hónap áldozatos munkájaként elkészítettek egy tanulmányt, amit a szerzők hozzájárulásával közzé teszünk és mellette mindenki figyelmébe ajánljuk.

A magam részéről – mondja dr. Bilisics Péter – úgy gondolom, hogy szerves egységet képez a környezet és természetvédelmi vonulattal, tehát akár beilleszthetőnek és kommunikálhatónak is tartom az anyagot.

A tanulmány a linkre kattintva érhető el:

https://www.dropbox.com/scl/fi/upw530xj4u884qfkcmxvk/lelmiszerhullad-k-cs-kkent-se-C-lkeresztben-a-Telep-l-sek.pdf?rlkey=ixxx8byftkbyf3x72d8itze98&dl=0


 • Polgárőrök is segítették a kulturális gálát
  Idén is megtartotta az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége a Regionális Kulturális Gáláját.
 • Biztonságban lezajlott Abonyban a szalagavató
  November utolsó szombatján rendezték meg Abonyban a Kinizsi Pál Gimnázium szalagavató ünnepségét, melyet a hagyományoknak megfelelően idén is a helyi polgárőrök biztosítottak.
 • Ünnepeltek a polgárőrök Dunakeszin
  Polgárőr Napot szervezett 25-én a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesület, ahol kötetlen módon tudták megünnepelni amit ebben az évben elértek.
 • Még mindig nem késő felkészülni
  Vannak, akik még mindig nem vették tudomásul, hogy november vége van, vagyis másképp kell vezetni, mint nyáron. Aztán ha megcsúszik az autó a nedves, faleveles úton, még ők vannak meglepve. Ki érti ezt?
 • Még időben jött a segítség
  Öngyilkos akart lenni egy férfi november 21-én Albertirsán, de szerencsére egy polgárőr még idejében meg tudta azt akadályozni.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas migráció motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés évforduló újlengyel