Motoros felvonulás volt Vácott

Immár tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Dunakanyar legnagyobb motoros találkozóját a váci Duna-parton, és a hagyományokhoz hűen idén is részt vállaltak a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség motoros polgárőrei a rendezvény biztonságos lebonyolításában.

Május 19-21 között hat motorosunk segítette a rendőrök munkáját a XI. Dunakanyar Motoros Találkozón. A motoros felvonulásnál a menetoszlopot, illetve motorszentelésnél a parkolást biztosították.  

A gyülekező a váci Duna-parton volt, ahonnan egy közös motoros kirándulásra mentek, majd a motorokat a Nagyboldogasszony-székesegyház előtt római katolikus és református pap is megáldotta. A közös fotózást a városi motoros felvonulás követte, majd a részvevők elgurultak az esti koncerteket meghallgatni.

A szervezők idén is meg voltak elégedve a polgárőrök munkájával, amit köszönetükkel is kifejeztek.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel