Motorosok biztosították a motorosokat

Retro motorosok vonultak fel június 29-én Aszódon, amit a Pest vármegyei polgárőrök is segítettek.

Idén ünnepli tizenkettedik évfordulóját a Galga Mobed Klub Hagyományőrző Egyesület, és ennek okán motoros felvonulást szerveztek június 29-ére. Babetták, Rometek, Komárok, Rigák, Verhovinák, Jawák, Pannóniák, MZ-k, ETZ-k és Simsonok gurultak végig büszkén és méltóságteljesen, hogy hirdessék az egykori KGST tagállamokban készült járművek megbízhatóságát, bizonyítsák méltó hírnevüket.

A felvonulást a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség Készenléti és Ellenőrzési Egységének motoros és autós polgárőrei biztosították, így még különlegességet is hozott, hogy az egykori keleti blokk mopedjeinek a polgárőrök BMW-i zárták az utat.

Az ünnepélyes felvonulás során rendkívüli esemény nem történt, minden felvonuló biztonságban tette meg az utat – adta hírül Csányi János, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség alelnöke, Vácegres újonnan megválasztott polgármestere.   


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel