Motorosok segítették a kerékpárversenyt

A hagyományokhoz hűen, idén is részt vettek a Pest vármegyei motoros polgárőrök a Kerékvár-Békás kerékpáros versenyen.

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség két motoros polgárőre vett részt április 7-én a Kerékvár-Békás kerékpáros időfutam biztosításában. A verseny Tahitótfalu – Kisoroszi -Tahitótfalu távon zajlott, közúti forgalomban. A motorosok feladata a versenyzők biztonságos és szabályszerű haladásának, valamint a normál közlekedésben részt vevők a verseny által érintett útszakaszon való áthajtásának elősegítése.

Az évszakhoz képest melegebb idő komoly próba elé állította a kerékpárosokat, ám a sok gyakorlásnak köszönhetően biztonságban tudták leküzdeni a távot.

A rendezvény időtartama alatt nem történt baleset, ami köszönhető a motoros polgárőrök magas szakmai felkészültségüknek is.

A rendezvény után Szabó László, a Békásmegyeri Vándor Kerékpáros Klub elnöke írásban is köszönetét fejezte ki a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetségnek, amiért a motoros polgárőrök profin és hatékonyan segítették a rendezők és bírók munkáját.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel