Nagy nap a 14 éves Milán számára

Eichardt Milán már gyermekkora óta várt arra, hogy tagja lehessen a Piliscsabai Polgárőrségnek. Ez a vágya pár napja megvalósult, hiszen nemrégiben lett tizennégy éves és ifjú polgárőrként felvételt nyert az egyesületbe.

Az újdonsült polgárőr már régóta látta a jó példát, hiszen édesapja is tagja az önkéntes bűnmegelőzők hatvanezres táborának. Milán, miközben számolta a napokat, közben bele nőtt édesapja ruhájába, amit eddig csak otthon próbálgathatott fel. Mostantól viszont már az utcán is hordhatja azt.

Április 27-én, a várostakarítás napján adta első szolgálatát ifjú polgárőrként Eichardt Milán – mondja Simon Gyula, aki mentora lesz a fiúnak.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel