Nem volt bekötve az utas

Ráfutásos baleset történt Ceglédbercel egyik gyalogátkelőjénél, ahol az egyik autóban ülő utas megsérült.

Kercsák Attila ceglédberceli polgárőr március 11-én délelőtt éppen az egyik élelmiszerüzlet közelében járt amikor a balesetekre jellemző puffanás hangjára lett figyelmes. Alig pár tíz méterre tőle, a 4 sz. főúton lévő gyalogátkelőnél történt koccanásos balesetet. A polgárőr odasietett, hogy felajánlja segítségét. A balesetet okozó autónak az utasoldalon kisebb mértékben megsérült a szélvédője, ugyanis az utas belülről lefejelte azt. Mivel személyi sérülés is történt, így értesítették a hatóságokat és mentőt kértek.

A fiatal lányt a mentőszolgálat kivizsgálásra a Ceglédi kórházba szállította. A polgárőr a helyszínelő rendőr kérésére forgalomirányításban segített.


 • Polgárőrök is segítették a kulturális gálát
  Idén is megtartotta az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége a Regionális Kulturális Gáláját.
 • Biztonságban lezajlott Abonyban a szalagavató
  November utolsó szombatján rendezték meg Abonyban a Kinizsi Pál Gimnázium szalagavató ünnepségét, melyet a hagyományoknak megfelelően idén is a helyi polgárőrök biztosítottak.
 • Ünnepeltek a polgárőrök Dunakeszin
  Polgárőr Napot szervezett 25-én a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesület, ahol kötetlen módon tudták megünnepelni amit ebben az évben elértek.
 • Még mindig nem késő felkészülni
  Vannak, akik még mindig nem vették tudomásul, hogy november vége van, vagyis másképp kell vezetni, mint nyáron. Aztán ha megcsúszik az autó a nedves, faleveles úton, még ők vannak meglepve. Ki érti ezt?
 • Még időben jött a segítség
  Öngyilkos akart lenni egy férfi november 21-én Albertirsán, de szerencsére egy polgárőr még idejében meg tudta azt akadályozni.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas migráció motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés évforduló újlengyel