Olimpikont jutalmaztunk

Göttler Vilmos olimpikon munkásságát és máig meg nem ismételt sikerét ismerte el dr. Bilisics Péter, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, amikor május 27-én életmű díjat adott át neki.

Göttler Vilmos 1951. december 22–én született lovasedző, lókiképző, akire – mint hozzáértő, megbízható szakember – sokan bízzák rá négylábú kedvencüket. 1991-ben a Közép-Európai díjugrató világkupa győztese, majd az 1992-es Nyári Olimpiai Játékokon egyéni díjugrató lovasként képviselte hazánkat. Sikerességét azóta sem ismételte meg senki, azóta nem szerepelt magyar versenyző díjugrató számban az olimpián.

Felesége Göttlerné Albert Éva sokat tett azért, hogy férje jól szerepeljen az olimpián, illetve máig támogatja, hogy férje átadhassa tudását a fiatalabb korosztálynak.

Dr. Bilisics Péter, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke a május 27-én megtartott Gyermek- és Szépkorúak napján Göttler Vilmosnak Sport Életmű, feleségének pedig a sportoló sikerességének hátterét biztosító Örökös Támogatói Elismerését adott át.


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel