Pályázati lehetőség Lovas tréner pozícióra

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség pályázatot hirdet lovas tréner, lovas szakmai sportoktató pozícióra.

A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség (PVMPSZ), mely Pest vármegye legnagyobb, közel 7000 tagot számláló, bűn- és baleset-megelőzés alaptevékenységek mellett természet- és állatvédelem kiemelt tevékenységekkel foglalkozó, kiemelten közhasznú társadalmi szervezete, pályázatot hirdet lovas tréneri pozíció betöltésére, társadalmi szerepvállalás keretében. A felhívás célja, hogy szakmailag felkészült, gyakorlattal és napjainkban is releváns szakági eredményekkel rendelkező személyt találjon, aki hozzájárul a PVMPSZ lovas szakmai képviseletének dinamikus fejlődés támogatásához.

Alaptevékenységek és elvárások:

  • A pályázóknak rendelkezniük kell igazolt mélyreható lovas szakmai ismeretekkel és gyakorlati tapasztalattal, amelyet az alábbi területeken kell demonstrálniuk:
  • Szakmai felkészültség: Széles körű ismeretek a lovassport és lovas képzés terén, beleértve a lovaglás technikáit, lovak edzését, valamint a lovas biztonság alapelveit.
  • Szakmai gyakorlat: Személyes tapasztalatok és részvétel lovas versenyeken, valamint demonstrált képesség a lovas készségek átadásában és fejlesztésében.
  • Elért eredmények: Bizonyítékok, amelyek tükrözik a pályázó sikereit mind saját lovas karrierjében, mind trénerként elért eredményeit.
  • Társadalmi szerepvállalás: Aktív részvétel a lovas közösség életében, hozzájárulás lovas szakmai programok és konferenciák szervezéséhez, valamint véleményformálás és tanácsadás lovas szakmai pályázatokban.

A megbízott tréner fő feladatai közé tartozik a PVMPSZ tag egyesületeinek szakmai támogatása, a lovas programok színvonalának emelése, valamint a lovas közösség fejlődésének elősegítése. A pozíció betöltője kulcsszerepet játszik a szövetség lovas szakmai képviseletében, ötéves megbízás keretében.

A Pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok:

Fényképes motivációs levél, melyben részletezze miért jelentkezik a pozícióra, milyen személyes és szakmai indíttatások vezérlik, valamint milyen egyedi hozzájárulással tudna szolgálni a PVMPSZ és annak lovas programjai számára.

Szakmai önéletrajz és referenciaanyag: Az előző pontokban ismertetett szakmai felkészültséget, gyakorlatot és elért eredményeket igazoló dokumentumok, beleértve versenyeredményeket, tanúsítványokat és referenciákat.

Beadási Határidő: 2024. április 30.

Beadás módja és helye: Kérjük, hogy a jelentkezési anyagokat elektronikus úton nyújtsa be.

További Információ: Amennyiben további kérdése van a pályázattal vagy a feladatkörrel kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségeken email Oskó Tamás Lovas szakmai koordinátor, email: osko@pmpsz.hu.

Legyen Ön is részese egy dinamikusan fejlődő lovas közösségnek, és járuljon hozzá szakértelmével a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség sikeréhez!

A pályázatot megtalálja a Pályázatok oldalunkon is.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel