Pest vármegyei polgárőröket jutalmazott az OPSZ

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepi gyűlést március 14-én a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ), ahol köszöntötték a polgárőröket és többen elismeréseket, jutalmakat vehettek át.

Az ünnepi beszédében dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke méltatta az 1848-as hősöket és párhuzamot vont az egykor élt harcosok és a ma élő polgárőrök áldozatvállalásával.

A megemlékezés során jutalmakat és elismeréseket is átadtak. Dr. Bilisics Péter, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnökének a javaslata alapján Gecser István (Mende Polgárőrség Egyesület) megkapta az Év Polgárőre elismerést. Az Év Polgárőr Pedagógusa címet Hanga Ferenc (Kókai Polgárőr Egyesület) vehette át, míg az Év Polgárőr Egyesülete címmel a Vecsés Települési Polgárőr Egyesületet tüntették ki.

A jutalmazott egyesületnek és polgárőröknek ezúton is gratulálunk.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel