Piliscsabán lett meg az eltűnt idős hölgy 

December 9-én reggel az ürömi otthonából indult el a boltba az az idős hölgy aki végül Piliscsabán, a Templom téren találtak meg.

Rendőrök, polgárőrök és más önkéntesek fogtak össze és keresték közös erővel azt az idős nőt, aki otthonából elindult december 9-én a boltba, ám haza már nem tért vissza. A hölgy időskori demenciában szenved, ami korlátozza térben és időben való tájékozódását. A hozzátartozók hamar jelezték az eltűnést, így a keresést is hamar el tudták kezdeni.

Az eltévedt idős nőre Piliscsabán Varga Józsefné, a Hauck iskola dolgozója figyelt fel, aki értesítette a piliscsabai polgárőröket.

Szerencsére az idős nőnek nem lett komolyabb baja, így hozzátartozói már aznap este az otthona biztonságában tudhatták őt.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel