Polgárőrök az Idesüss Fesztiválon

Szeptember első szombatján rendezték meg Budaörsön az Idesüss Fesztivált melyen a biztonságos szórakozást a Pest Vármegyei polgárőrök is segítették.

A program reggel 9 órakor babakocsis felvonulással kezdődött, melynek két oka is volt. A szervezők egyrészt ezzel is szerették volna népszerűsíteni a gyerekvállalást, másrészt arra buzdítják a budaörsieket, hogyha tehetik hagyják otthon az autójukat és az egésznapos fesztiválra két keréken, babakocsit tolva, rollerrel, görkorival, vagy gyalog érkezzenek.  

A felvonulás után elkezdődtek a színes programok, melyek 23 óráig tartottak. A gyerekek megunhatatlan kedvencével, az Alma együttessel indult a nap, amelyet Rutkai Bori bandája és a Dr. Rock zenekar követett. A délutánt vásári játékok, kézműves kirakodó, civil szervezetek bemutatkozása és rengeteg kreatív foglalkozás töltötte ki, de a tűzoltók bemutatója is sikernek bizonyosodott. Az esti időszak az ABBA tribune show műsorával kezdődött, majd a Lóci Játszik és a Hősök zenekar koncertje zárta a napot.

A sokezer látogatót vonzó ingyenes rendezvényt a Budaörsi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Közhasznú Egyesület valamint a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség Készenléti és Ellenőrzési Egység tagjai segítették.   


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel