Polgárőrök biztosították a Street Food Fesztivált

Közel kilencven polgárőr segítette július 14-16 között a gyömrői Street Food Fesztivált, hogy az odalátogatók biztonságban érezhessék magukat, családtagjaikat, járműveiket.

A három napos nagyszabású rendezvényre a helyi polgárőrök mellett Bagról, Budakesziről, Budaörsről, Törökbálintról, Monorról, Zsámbékról, Ócsáról, Péteriről, Isaszegről, Üllőről és Gombáról mentek az önkéntes segítők, de a Pest Megyei Polgárőr Szövetség KEE csoportja is hatékonyan vett részt a biztosítási feladatokban. A polgárőröket Gyenes Levente, Gyömrő polgármestere kérte segítségül, mert a rendezvényen több nagy koncertet is terveztek és várhatóan négyezer látogatót vártak. A felkérést dr. Bilisics Péter, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnöke koordinálta. A közel 90 polgárőr a három nap alatt 5 gépkocsival és 2 motorkerékpárral vonult ki és átlag 39 óra/fő szolgálati órát adtak. Feladatuk leginkább a forgalom irányításában, a parkoltatás segítésében, a közönség informálásában való részvétel volt.

A polgárőrök szakszerű és megbízható munkáját minősíti, hogy a rendezvény után dr. Csipler Norbert rendőr alezredes, a Monori Rendőrkapitányság vezetője nevében és megbízásából Dobos Károly rendőr százados írt köszönőlevelet. „Nagyon hálás vagyok és köszönetemet fejezem ki a fesztiválon megjelent és a rendezvénybiztosítási feladatokat ellátó polgárőr egyesületek tagjainak. A polgárőrök az általam meghatározott feladatokat kiemelkedően, precízen, lelkiismeretesen hajtották végre. Fogalmazhatnék úgy is, hogy le a kalappal a teljesítményük előtt – írja Dobos Károly, aki fontosnak tartotta azt is hangsúlyozni, hogy a rendezvényen rendkívüli esemény nem történt és ez nagyban köszönhető a feszes szolgálatot adó polgárőröknek is. – Az eligazítások alkalmával is elmondtam a polgárőröknek, hogy az a létszám, az az összefogás, ami jellemezte a rendezvénybiztosítást részükről, az példátlan és elismerésre méltó!”

Olvassa el ezt is:

Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel