Polgárőrök fülelték le az illegális szemétlerakót

Lakossági bejelentést kapott nemrégiben Dunakeszi egyik önkormányzati képviselője, hogy a településen vendégmunkások laknak. A panaszosok szerint az illetők nem a magyar norma szerint élnek illetve viselkednek, amivel megkeserítik az utcában élők életét.

Király-Pártos János a Dunakeszi Polgárőr Egyesület vezetője, felesége Király-Pártos Ágnes és Vér Imre a Dunakeszi Lovas Polgárőrség vezetője egy lakossági bejelentésre reagálva ellenőrizték a Dunakeszi határában levő M2 autósztráda melletti bekötő utat, ahol illegális hulladék lerakást jeleztek.

A polgárőrök a megadott helyen több zsák hulladékot találtak, amiket szétbontva sikerült azonosítani a szemét tulajdonosát.

Miközben a Közüzemi Kft. munkatársai összeszedték a hulladékot, aminek a költségét majd ráterhelik az elkövetőre, a városi Közterület-felügyelet az adatok birtokában feljelentést tett.

Mint megtudtuk, a földterület magántulajdon, nem a város területe, de kérni fogják a tulajdonostól, hogy fizikai akadály telepítsen oly módon, hogy ne lehessen behajtani az adott földterületre.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel