Polgárőrök is keresték az eltűnt idős nőt

Eltűnt egy idős, demenciában szenvedő nő június 17-én Budakeszin. Rengetegen megmozdultak, hogy a felkutatásában részt vegyenek, köztük azon polgárőrök egy része is, akik éppen az V. Budakörnyéki Sörfesztiválon adtak szolgálatot.

A budakeszi illetőségű idős, demens hölgy már korábban is elment otthonról, legutóbb egy nappal előtte sétált pizsamában az utcán, de akkor még megtalálták és hazavitték őt a hozzátartozók. Június 17-én viszont hiába keresték, nem találták. Először a sörfesztiválon néztek körül, hátha a tömegben bolyong, de mivel nem került elő, 16 óra 20 perckor személykeresést rendelt el a Rendőrség. A polgárőrök mellett több civilszervezet csatlakozott a kereséshez.

A Készenléti Rendőrség, a Mancs a Kézben Egyesület, a Halászteleki Polgárőr Egyesület drónpilótája, a Mantrailing Akadémia Alapítvány kutyái, az SOS Mentőkutyás Egyesület és a Hegyőrség Törökbálint polgárőrei együtt keresték a személyt. A keresőcsapat Budakeszin, annak környékén egészen a Jánoshegy tetejéig keresőkutyák, hőkamerák és drónok bevetésével, valamint élőlánccal vizsgálták át a legvalószínűbb szakaszt, ami sajnos ezidáig nem vezetett eredményre.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés ellenőrzés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés újlengyel