Polgárőrök is keresték az eltűnt idős nőt

Eltűnt egy idős, demenciában szenvedő nő június 17-én Budakeszin. Rengetegen megmozdultak, hogy a felkutatásában részt vegyenek, köztük azon polgárőrök egy része is, akik éppen az V. Budakörnyéki Sörfesztiválon adtak szolgálatot.

A budakeszi illetőségű idős, demens hölgy már korábban is elment otthonról, legutóbb egy nappal előtte sétált pizsamában az utcán, de akkor még megtalálták és hazavitték őt a hozzátartozók. Június 17-én viszont hiába keresték, nem találták. Először a sörfesztiválon néztek körül, hátha a tömegben bolyong, de mivel nem került elő, 16 óra 20 perckor személykeresést rendelt el a Rendőrség. A polgárőrök mellett több civilszervezet csatlakozott a kereséshez.

A Készenléti Rendőrség, a Mancs a Kézben Egyesület, a Halászteleki Polgárőr Egyesület drónpilótája, a Mantrailing Akadémia Alapítvány kutyái, az SOS Mentőkutyás Egyesület és a Hegyőrség Törökbálint polgárőrei együtt keresték a személyt. A keresőcsapat Budakeszin, annak környékén egészen a Jánoshegy tetejéig keresőkutyák, hőkamerák és drónok bevetésével, valamint élőlánccal vizsgálták át a legvalószínűbb szakaszt, ami sajnos ezidáig nem vezetett eredményre.


 • Nem kell egyből rosszra gondolni
  Ha valaki külföldi még nem biztos, hogy rosszat akar, és ha valaki bajban van, segítsük őt! Hisz emberség is van a világon.
 • Polgárőr nap volt Ürömön (+ fotók)
  A szervezők és a falu lakossága szerint is jól sikerült a szeptember 9-én megrendezett III. Ürömi Polgárőr Nap.
 • Részvétnyilvánítás
  A Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, elnöksége és valamennyi polgárőre részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, egyben a sérülteknek mielőbbi gyógyulást és felépülést kíván.
 • Nem lehet elég korán kezdeni
  Óvodásoknak tanították a biztonságos közlekedést szeptember 18-án, a gombai polgárőrök.
 • Közös akcióval a biztonságos közlekedésért
  Több órán át tartott az a közúti ellenőrzés, amit szeptember 13-án 3 közterület-felügyelő és 1 polgárőr segítségével hajtottak végre a rendőrök Monoron.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel