Polgárőrök is segítették a kerékpárversenyt

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezte a Békásmegyeri Vándor Kerékpáros Klub az Egyetemisták-Főiskolások Országos és Budapest Bajnokságát, és a hagyományokat követve idén is a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség motoros polgárőreit kérték fel, hogy segítsenek a rendezvény biztonságos lebonyolításában.

Az április 2-án megtartott közúti időfutam szerencsére probléma nélkül zajlott le amiért Szabó László, a Békásmegyeri Vándor Kerékpáros Klub elnöke írásban fejezte ki köszönetét dr. Bilisics Péternek, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnökének.

Ahogy az a levélben szerepel „a két motoros polgárőr profin, segítőkészen és kedvesen járult hozzá az esemény sikeres lebonyolításához.”

Büszkék vagyunk rájuk!


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel