Polgárőrök is segítették a kulturális gálát

Idén is megtartotta az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége a Regionális Kulturális Gáláját. Az immár huszonharmadik ceremóniának november 26-án Dunakeszi adott otthont, amit a polgárőrök is segítettek.

Közel ötszáz vendég érkezett az eseményre, akik élvezhették a több mint 130 fellépő műsorát.
A prominens vendégek közt volt Julia Gross németországi nagykövet, Ritter Imre a magyarországi németek országgyűlési képviselője, Répássy Róbert az Igazságügyi Minisztérium államtitkára, Imre Zsolt államtitkár, Nyíri Márton Dunakeszi alpolgármestere és Pethő Krisztián Dunakeszi jegyzője.

A gálát, a vendégeket és az ünnepelni vágyók sokaságát a Dunakeszi Polgárőr Egyesület, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség Készenléti és Ellenőrzési Egysége valamint az Ócsai Polgárőrség tagjai biztosították, illetve 13 órától 16 óráig a Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársaival együtt segítették a közlekedést, parkoltatást.


Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel