Polgárőrök kezdték meg az oltást

Családi ház égett szeptember 29-én Ceglédercelen, ahol az oltást elsőként a helyi polgárőrök kezdték meg.   

Szeptember 29-én kora este hívták telefonon a Ceglédberceli Polgárőr Egyesületet, hogy az egyik családi ház oldalánál kicsapó lángokat láttak. A polgárőrök első csoportja 2 percen belül a helyszínre érkezett, ahol látták, hogy a családi ház villanyóra szekrényéből csapnak fel a lángok, sőt már elérik a tetőszerkezetet is. Szerencsére a bentlakók is észlelték a tüzet, így ők már értesítették a tűzoltóságot. A polgárőrök azonnal elzárták a gázcsapot és a szolgálati gépjárműben elhelyezett 2 darab poroltóval megkezdték az oltást. 

Mivel a kivonuló polgárőrök közül egyik elvégezte az önkéntes tűzoltó tanfolyamot, így szakszerűen megfékezte a tűz tovább terjedését és sikeresen végrehajtotta az oltást.

Ekkor érkezett meg a Polgárőrség erősítése, a Tűzoltóság és az áramszolgáltató munkatársa is, akik elvégezték az utómunkálatokat.

Mint megtudtuk, bár az anyagi kár nagy, de a gyors és hatékony beavatkozásnak köszönhetően az épület továbbra is lakható maradt.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel