Polgárőrök kezdték meg az oltást

Családi ház égett szeptember 29-én Ceglédercelen, ahol az oltást elsőként a helyi polgárőrök kezdték meg.   

Szeptember 29-én kora este hívták telefonon a Ceglédberceli Polgárőr Egyesületet, hogy az egyik családi ház oldalánál kicsapó lángokat láttak. A polgárőrök első csoportja 2 percen belül a helyszínre érkezett, ahol látták, hogy a családi ház villanyóra szekrényéből csapnak fel a lángok, sőt már elérik a tetőszerkezetet is. Szerencsére a bentlakók is észlelték a tüzet, így ők már értesítették a tűzoltóságot. A polgárőrök azonnal elzárták a gázcsapot és a szolgálati gépjárműben elhelyezett 2 darab poroltóval megkezdték az oltást. 

Mivel a kivonuló polgárőrök közül egyik elvégezte az önkéntes tűzoltó tanfolyamot, így szakszerűen megfékezte a tűz tovább terjedését és sikeresen végrehajtotta az oltást.

Ekkor érkezett meg a Polgárőrség erősítése, a Tűzoltóság és az áramszolgáltató munkatársa is, akik elvégezték az utómunkálatokat.

Mint megtudtuk, bár az anyagi kár nagy, de a gyors és hatékony beavatkozásnak köszönhetően az épület továbbra is lakható maradt.


 • Polgárőrök is segítették a kulturális gálát
  Idén is megtartotta az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége a Regionális Kulturális Gáláját.
 • Biztonságban lezajlott Abonyban a szalagavató
  November utolsó szombatján rendezték meg Abonyban a Kinizsi Pál Gimnázium szalagavató ünnepségét, melyet a hagyományoknak megfelelően idén is a helyi polgárőrök biztosítottak.
 • Ünnepeltek a polgárőrök Dunakeszin
  Polgárőr Napot szervezett 25-én a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesület, ahol kötetlen módon tudták megünnepelni amit ebben az évben elértek.
 • Még mindig nem késő felkészülni
  Vannak, akik még mindig nem vették tudomásul, hogy november vége van, vagyis másképp kell vezetni, mint nyáron. Aztán ha megcsúszik az autó a nedves, faleveles úton, még ők vannak meglepve. Ki érti ezt?
 • Még időben jött a segítség
  Öngyilkos akart lenni egy férfi november 21-én Albertirsán, de szerencsére egy polgárőr még idejében meg tudta azt akadályozni.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas migráció motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés évforduló újlengyel