Polgárőrök oltották el a tüzet

Tűz ütött ki június 24-én péntek délelőtt Tápiószőlősön, a Tulipán utcában. A keletkezett tüzet a helyi polgárőrök oltották el.

A polgárőrök 10 óra után nem sokkal kaptak lakossági bejelentést, miszerint a Tulipán utca erdős részén tűz ütött ki és a lángok terjedése alapján egy gabonatábla is veszélyben van.

A járőrök azonnal értesítették a 112 segélyhívón keresztül a tűzoltóságot majd 4 perc alatt a helyszínre siettek és lakossági segítséggel megkezdték a tűz oltását.  

Szerencsére sikerült megakadályozniuk a tűz továbbterjedését olyannyira, hogy a hivatásos tűzoltók kiérkezésekor már nem volt lánggal égés.

A polgárőröknek köszönhetően nem esett kár az aratásra váró búzában.

Olvassa el ezt is:

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés értekezlet évforduló újlengyel