Polgárőrök oltották el a tüzet

Tűz ütött ki június 24-én péntek délelőtt Tápiószőlősön, a Tulipán utcában. A keletkezett tüzet a helyi polgárőrök oltották el.

A polgárőrök 10 óra után nem sokkal kaptak lakossági bejelentést, miszerint a Tulipán utca erdős részén tűz ütött ki és a lángok terjedése alapján egy gabonatábla is veszélyben van.

A járőrök azonnal értesítették a 112 segélyhívón keresztül a tűzoltóságot majd 4 perc alatt a helyszínre siettek és lakossági segítséggel megkezdték a tűz oltását.  

Szerencsére sikerült megakadályozniuk a tűz továbbterjedését olyannyira, hogy a hivatásos tűzoltók kiérkezésekor már nem volt lánggal égés.

A polgárőröknek köszönhetően nem esett kár az aratásra váró búzában.

Olvassa el ezt is:

Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel