Polgárőrökhöz menekült védelemért

Kutya támadt január 6-án egy emberre Budaörsön, aki menekülés közben a polgárőröktől kért védelmet illetve segítséget.

Immár nem először fordult elő, hogy kutyatámadás történt Budaörsön. Január 6-án egy német juhászkutya támadt rá Budaörs, Petőfi és Eper utca sarkán egy arra járó emberre. A megtámadott állampolgár a közelben levő polgárőr központba menekült be és kért tőlük segítséget.


Személyi sérülés szerencsére nem történt, de az illető személyes okmányai és mobiltelefonja a menekülés közben kiesett a zsebéből. A polgárőrök ezen is próbáltak segíteni, de sajnos a sötétben nem találták meg azokat. Később egy állampolgár a telefonhívást fogadva a készüléket visszajuttatta a polgárőrök segítségével a jogos tulajdonosának.

Egy másik, a kutyáját arrafelé sétáltató hölgyet is figyelmeztettek az esetleges veszélyre a gépkocsizó járőrök, majd a bajt elkerülendő az autójukba ültették és hazaszállították őt.
Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel