Rosszul mérte fel, hogy hol van  

Különös utat választott magának szeptember 11-én este az a fiatalember, aki Budapestről Tátra akart eljutni, de Piliscsabánál már azt hitte megérkezett.  

Vasárnap este 18 óra 30 perckor kaptuk a lakossági bejelentést, hogy a gyógyszertárnál egy erősen ittas fiatalember az autók között tántorog, életveszélyesen közlekedik – mondja Simon Gyula Győző, a Piliscsabai Polgárőr Egyesület alelnöke. – Éppen a keresésére indultunk, amikor a következő bejelentést is megkaptuk, miszerint az illető már a forgalmas 10-es úton veszélyeztetheti az életét. A helyszínre érve egy ott tartózkodó helyi fiatalember segítségével a buszmegállóba kísértük. meggyőződtünk róla, hogy nem történt sérülése, majd a telefonján segítettünk neki értesíteni a hozzátartozóit, akik azután eljöttek érte autóval.

Mint kiderült a fiatalember Budapestről indult, a Komárom-Esztergom megyei Tát városba szeretett volna eljutni, de valamiért leszállt a buszról Piliscsabán. Nagy szerencséje volt, hogy sértetlenül megúszta a kalandot.

Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel