Saját pénzükön osztottak vizet a dugóban

Június 29-én délután, a legmelegebb órákban történt baleset az M4 autópályán Üllő és Vecsés térségében, amiért több kilométer hosszan feltorlódtak a gépjárművek. A dugóban polgárőrök is bennragadtak, akik felmérve a helyzet súlyosságát értesítették a történtekről a Pest Megyei Polgárőr Szövetség elnökét.

Dr. Bilisics Péter amint tudomására jutott az eset és a vele járó torlódás azonnal értesítette azon egyesületek vezetőit, akik a környéken segítség gyanánt számba vehetőek. A Ceglédberceli Polgárőr Egyesület tagjai rögvest gépkocsiba pattantak és több zsugornyi hűtött ásványvízzel felvértezve a megadott útszakaszra siettek, hogy a dugóban veszteglők szomját némiképp enyhítsék.

A társadalmi szerepvállalás és az önzetlen segítségnyújtás ismét bebizonyította szükségességét és ezt megerősítette az a sok köszönet, amit a vizet osztó polgárőrök az autósoktól kaptak.

Dr. Bilisics Péter – aki egyébként az Országos Polgárőr Szövetség katasztrófavédelmi alelnöke is – külön köszönetét fejezi ki Török Józsefnek, Ceglédbercel polgármesterének a segítőkész hozzáállásért.

Olvassa el ezt is:

Abony baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Gomba Halásztelek határvédelem idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás verseny Vác újlengyel