Sajnos későn jött a segítség

Körzeti orvos kérte a helyi polgárőrök segítségét október 2-án Ceglédbercelen, mert nem tudott kapcsolatba lépni az egyik betegével.

Délután hívta telefonon a helyi körzeti orvos a Ceglédberceli Polgárőr Egyesület elnökét, hogy az egyik kezelés alatt álló, egyedül élő páciense a munkáltatója jelzése alapján nem ment be a munkahelyére és telefonhívásra sem reagál. A doktor megkérte, hogy a helyismerettel rendelkező polgárőr vezető nézzen körül a házánál.

Kiérkezve tapasztaltam, hogy semmilyen zajkeltésre és telefonhívásra továbbra sem reagál a hölgy – mondja Krecsák Attila elnök. – A külső villanyok égtek és a kutya ki-be járkált az udvar és a ház között. Úgy döntöttem, hogy elmegyek a pár házzal arrébb lakó idős szülőkhöz és megkértem őket, hogy lehetőség szerint nyissák ki lányuk házát. Közben kértem az egyik polgárőr társamat, hogy jöjjön ő is a helyszínre és a Rendőrséget, háziorvosunkat is tájékoztattam a kialakult helyzetről, majd a közben megérkezett családtaggal bementünk a lakásba. Sajnálatos módon, a hölgyet már élettelenül találtuk.


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel