Sajnos megint gázolt a vonat

Polgárőr segített a hatóságoknak eljutni egy vasúti gázolás helyszínére Ceglédbercelnél.

Április 6-án nem sokkal 20 óra előtt kapta az értesítést a Krecsák Attila a Ceglédberceli Polgárőr Egyesület elnöke, hogy Ceglédbercel és Albertirsa között elgázolt valamit vagy valakit a vonat. A polgárőr tudta, hogy a megadott helyszín nehezen megközelíthető, de azt is tudta, hogyan lehet oda jutni egy erdei úton keresztül, ezért azonnal elindult, hogy segítse a hatóságok gyors és egyszerű célba jutását.

Mint az a körülményekből kiderült, egy harmincas éveiben járó albertirsai illetőségű férfi vetette feltételezhetően öngyilkossági szándékkal magát az érkező szerelvény elé. A hatóságok vizsgálják a körülményeket. 


Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel Dunakeszi elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem hulladék idős Internet csalás jutalom karácsony katasztrófavédelem keresés kibervédelem kutya képzés környezetvédelem köszönet közbiztonság közgyűlés lovas motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác újlengyel