Sárba ragadt a gépkocsi

Két egyesület polgárőrei siettek egy földúton elakadt gépkocsi vezetőjének segítségére.

November 12-én vasárnap, kevéssel reggel 8 óra előtt egy idősebb korú férfi kért segítséget a Dolina völgye Mikrotérségi Önkéntes Tűzoltó Egyesülettől (MÖTE), hogy Ceglédbercel külterületén, egy mezőgazdasági úton sárba ragadt a személykocsijával. Dr. Kiss Róbert a MÖTE elnöke értesítette a történtekről Krecsák Attilát, a Ceglédberceli Polgárőr Egyesület elnökét, megadta a koordinátákat, hogy hol található az elakadt gépjármű és mindketten a helyszínre siettek.


Jó szolgálatot tett, hogy a polgárőröknek van helyismeretük és az is, hogy terepjáró autóval rendelkeznek, így odaérve könnyedén ki tudták menteni a sárba ragadt gépjárművet. • Polgárőrök is segítették a kulturális gálát
  Idén is megtartotta az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége a Regionális Kulturális Gáláját.
 • Biztonságban lezajlott Abonyban a szalagavató
  November utolsó szombatján rendezték meg Abonyban a Kinizsi Pál Gimnázium szalagavató ünnepségét, melyet a hagyományoknak megfelelően idén is a helyi polgárőrök biztosítottak.
 • Ünnepeltek a polgárőrök Dunakeszin
  Polgárőr Napot szervezett 25-én a Dunakeszi Alsó Polgárőr Egyesület, ahol kötetlen módon tudták megünnepelni amit ebben az évben elértek.
 • Még mindig nem késő felkészülni
  Vannak, akik még mindig nem vették tudomásul, hogy november vége van, vagyis másképp kell vezetni, mint nyáron. Aztán ha megcsúszik az autó a nedves, faleveles úton, még ők vannak meglepve. Ki érti ezt?
 • Még időben jött a segítség
  Öngyilkos akart lenni egy férfi november 21-én Albertirsán, de szerencsére egy polgárőr még idejében meg tudta azt akadályozni.

Abony adomány baleset biztosítás Budakeszi Budapest Budaörs Cegléd Ceglédbercel elfogás elhunyt elismerés elsősegélynyújtás eltűnt Halásztelek határvédelem idős internet Internet csalás jutalom katasztrófavédelem keresés kibervédelem képzés környezetvédelem köszönet közgyűlés lovas migráció motoros oktatás Piliscsaba pályázat rendezvény segítségnyújtás tettenérés Tápiószőlős tűz Tűzeset tűzoltás Vác életmentés évforduló újlengyel